Atelier SMUK / Ann Janssens

Wie is Atelier SMUK ?


Hallo,

  

Ik ben Ann Janssens.

De opleidingen 'edelsmeedkunst' in het IKA Mechelen en 'goudsmid en juweelontwerp' in Syntra Antwerpen en Brussel hebben mij gevormd tot wat ik nu maak.

Juwelen maken, doe ik in combinatie met mijn werk als leraar en als mama van 2.  Sinds 2021 ben ik zelfstandige in bijberoep en bouw ik aan mijn merk "Atelier SMUK".

Ook workshops voor kinderen en volwassenen kunnen geboekt worden.


Ann Janssens
Ann Janssens Atelier SMUK handmade jeweller
Ann Janssens Aterlier SMUK handmade jewellery

Waarvoor staat Atelier SMUK?


Artistieke elegantie


Mijn sieraden zijn trendy èn tijdloze creaties.  Belgisch design met een eigenzinnige kant.  Verwen jezelf en geniet van de prachtige kleinoden van Atelier SMUK.Unieke ontwerpen op maat 


Ringen, halskettingen, armbanden, oorhangers, ... voor welke gelegenheid dan ook, ontwerp ik op maat.

Laat je inspireren door de collectie of bestel er zo een stuk uit.

Atelier SMUK creëert personaliseerbare juwelen. 

Ambachtswerk


Atelier SMUK levert handgemaakt vakmanschap.

Volgens het ambacht van de edelsmeedkunst transformeer ik ruw materiaal tot schitterende juwelen.  Het creatief proces van ontwerpen en vervaardiging deel ik graag met jullie.

Ann Janssens Atelier SMUK handmade jewellery


Kwaliteitsverzekering


Atelier SMUK werkt met oog voor detail en voor kwaliteit.

Ik werk met een selectie van kwaliteitsvolle materialen,  (edele) metalen en (edel)stenen.  Edelsmid Ann Janssens is een  gediplomeerd goud- en zilversmid / juweelontwerper.  Het merk Atelier SMUK is een gedeponeerd merk met meesterstempel.Klantvriendelijkheid


Mijn dienstverlening is gericht op de klant.  Vrijblijvende prijsoffertes en nazorg zijn mogelijk.  Atelier SMUK zorgt voor een open communicatie. Wij geloven in een attente aanpak.  A happy customer is my favorite customer! :-) 

 

unsplash